Veliki Mokri Lug, novogradnja, cena sa pvd-om

Šifra nekretnine : 88671

Prodaja 94.500 € - Stan
48.00 m22.5 SobeEG II/III  Štampaj
Lokacija: Veliki Mokri Lug Ulica: Ristin Potok novogradnja Telefonskih linija: 1 

Kvalitetna novogradnja iz 2023. godine, sa povraćajem PDV-a za kupce prvog stana.

Na dobroj lokaciji, nedaleko od Lastine autobuske stanice. Odlična povezanost sa ostalim delovina grada, blizu izlaza na auto put.

U mirnoj ulici sa puno zelenila, bez buke.

Odlična struktura stana sa dve spavaće sobe i lođom, izuzetno svetao.

Mogućnost kupovine parking mesta.

Za preporuku.

Agencijska provizija za kupca 2%.
Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • PONUDA:Snižena cena

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Kluz

2.5 | 38m2 | 90.000 €
Dvorišni stan u prizemlju, sa još jednim vlasnikom u dvorištu, zaseban objekat. Mereno 51m2 (po papirima 38m2). Pripadajuće ograđeno dvorište od 0.54 ara kroz koje niko ne prolazi sem vlasnika, letnja kuhinja u dvorištu, mogućnost nadogradnje. Olično kao investicija, pogodno za investitore, za zidanje zgrade, plac izlazi direktno na Bulevar kralja Aleksandra. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Denkova Bašta

1.5 | 34m2 | 89.000 €
Paje Jovanovića, pr/3, zastakljena lođa, u vrlo mirnoj i tihoj ulici, u blizini Bulevara kralja Aleksandra, u prizemlju zgrade iz 2003. godine, sastoji se od dnevne sobe sa izdvojenom kuhinjom, spavaće sobe, kupatila i prostrane zastakljene lođe. Hoblovan parket i okrečen stan pre mesec dana, zbog etažnog grejanja, klima uređaja i dobre izolacije ima jako niske troškove. Mogućnost izbijanja još jednih vrata i otvaranja izlaza na dvorište. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Mirijevo

3.0 | 53m2 | 106.000 €
Uknjižen stan u zgradi novije gradnje. Dvostrano orijentisan sa odličnim rasporedom prostorija. Sastoji se od dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, 2 spavaće sobe, kupatila i lođe. Zgrada odlično održavana. Pored nje se ne nalazi ni jedan objekat koji bi zaklanjao pogled i sunčevu svetlost. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije