Blok 63, 85m2 uknjiženo + 14m2 terase

Šifra nekretnine : 88657

Prodaja 210.000 € - Stan
85.00 m23.0 SobeCG VIII/IX  Štampaj
Lokacija: Blok 63 Ulica: Nehruova stara gradnja Telefonskih linija: 1 

Lep, svetao, jugozapadno orijentisan. Uredan ulaz, remontovani liftovi (putnički i teretni).

Mogućnost adaptacije u troiposoban sa malim ulaganjem. Zamenjema stolarija, lepo održavan.

Stan ima pripadajući podrum. Na odličnoj lokaciji, blizu igrališta, parka, škole, vrtića.

Uknjižen na 85m2, mereno 99m2 sa terasama. Odmah useljiv.

Agencijska provizija za kupca 2%.

Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Terasa
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • OPREMLJENOST:PVC stolarija
  • PRISTUP:Lift
  • STANJE:Odmah useljiv

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Blok 64

3.0 | 81m2 | 209.000 €
Gandijeva, 3/17, tri lifta (teretni potpuno nov), lođa, dva mokra čvora, istočno orijentisan, svetao, u dobrom stanju, iz hodnika se ulazi u sve prostorije, odvojen spavaći blok, lođa je zastakljena, pripadajući podrum, ulaz u zgradu dobar, u mirnom delu bloka, okružen zelenilom, blizina škole, vrtića, marketa, prevoza, uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Blok 61

2.5 | 63m2 | 205.000 €
63m2+9m2 lođa. Dodatno stan ima veliku terasu 40m2 koju koriste samo vlasnici stana jer samo iz ovog stana može da se izađe na tu terasu. Stan je uknjižen na 63m2. Ulica Dr Ivana Ribara, 18/18, tri lifta, veoma svetao stan, zapadno orijentisan, sa zastakljenom pripadajućom lođom, velikom dnevnom sobom, kuhinjom, trpezarijom, dve spavaće sobe i kupatilom, u sve prostorije ulazi se iz hodnika, u stanu su i dve ostave, urađena je hidroizolacija krova, iz stana se izlazi na veliku terasu od 40m2, ulaz odlično održavan, video nadzor, interfon, liftovi remontovani, ispred zgrade je lep park, u blizini je svih infrastrukturnih sadržaja potrebnih za život, pripadajući podrum, uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Blok 45, renoviran

3.0 | 81m2 | 215.000 €
U ponudi trosoban stan sa velikom terasom. Uknjižen je bez tereta i zabeležbi. Moguća je kupovina na kredit. Orjentisan je jugo-zapadno. Renoviran 2016 godine. Prodaje se sa delom nameštaja; kompletnom kuhinjom sa belom tehnikom. Svaka soba ima velike garderobere. Uradjena je hidroizolacija krvone ploče. Zgrada je dobro održavana sa video nadzorom. Pripadajući podrum i ostava na spratu. Stan se nalazi u blizini vrtića, škole, šetališta. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije