Šifra nekretnine : 88441

Izdavanje 750 € - Stan
55.00 m23.0 SobeCG Nisko prizemlje/V  Štampaj
Lokacija: Centar Ulica: Balkanska stara gradnja Telefonskih linija: 1 namešten 

Odličan, renoviran, funkcionalan stan. Izdaje se namešten.

Na odličnoj lokaciji, u blizini prevoza, marketa, škole, pijace.

Dnevna soba sa kuhinjom i trpezarijom, dve spavaće sobe. Ima malu terasu ispred stana.

Ulaz iz dvorišta. Zbog konfiguracije terena u stan se spušta 4 stepenika (vidi se na fotografiji).

Za preporuku, Obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine.

Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • PLAĆANJE:Depozit

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Izdavanje

Dedinje (25. maj), blizina Prokopa, sa lepim pogledom

2.5 | 53m2 | 670 €
U ponudi je funkcionalan stan koji je pozicioniran preko puta železničke stanice Prokop. S obzirom da je na XIII spratu pruža se lep pogled na grad. Ima dve spavaće sobe, a dnevni boravak se nalazi u prostoru zajedno sa kuhinjom i trpezarijom. Postoji i ostava kao koristan deo stana. Terasa je zastakljena i prostrana sa dubinom oko 1m i dužinom oko 6m. Stan je namešten i opremljen svim aparatima. Lokacija je odlična zbog blizine Centra grada, železničke stanice Prokop, Hajd parka, gradskog prevoza. Plaćanje je mesečno. Obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Izdavanje

Dedinje Užička, namešten, lux

1.0 | 35m2 | 650 €
Miloša Savčića, vpr/1, u rezidancijalnom delu Dedinja, luksuzni mali stan u okviru rezidencijalne vile sa zasebnim ulazom. U stanu nije predviđena veća priprema hrane jer je stan opremljen indukcionom pločom, frižiderom i kuvalom za čaj, nema sudoperu. Useljiv odmah. Obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Izdavanje

Odličan stan kod Palate Pravde

1.0 | 27m2 | 500 €
Izdaje se funkcionalan, lux jednosoban stan. Na odličnoj lokaciji kod Palate Pravde. Dobra povezanost sa svim delovima grada. Renoviran, sve u odličnom stanju. Izdaje se prazan, mogućnost izdavanja sa nameštajem. Niski režijski troškovi, grejanje na struju, inverter klima, veš mašina, frižider, šporet. Zgrada dobro održavana, u mirnoj ulici. Plaćanje mesečno. Obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije