Krnjača, odlična ponuda, sa parking mestom

Šifra nekretnine : 88239

Prodaja 120.000 € - Stan
96.00 m24.0 SobeEG Visoko prizemlje/II  Štampaj
Lokacija: Krnjača standardna Telefonskih linija: 1 Godina izgradnje: 2000 

Trostrano orijentisan, adaptiran u komforan petosoban stan. Zgrada iz 2000., poseduje građevinsku i upotrebnu dozvolu (deo na legalizaciji čeka se rešenja iz katastra).

Podovi pločice, hrastov i bukov parket. Kuhinja odvojena na dva dela barskim pultom. Jedan mokri čvor u kome su odvojeni toalet i tuš, prostorijom sa lavabooom.

Grejanje etažno na struju, radijatorima, sa sopstvenim kotlom. Tri inverter klime.

Okruženje mirno, pošumljeno naspram zgrade, slabo prometna ulica. Pripadajuće parking mesto u dvorištu zgrade, uračunato u cenu.

Agencijska provizija za kupca 2%.
Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Parking
  • OPREMLJENOST:PVC stolarija
  • UREĐAJI:Klima

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Zira, odmah useljiv

1.0 | 39m2 | 110.000 €
Jednosoban stan u izvornom stanju, visine preko 2m od trotoara. Visina plafona 3m. Uknjižen na 34m2. Odmah useljiv. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Karaburma, renoviran, komforan

2.0 | 52m2 | 107.000 €
Uknjižen stan na 46m2, sa terasom mereno 52m2. Renoviran, održavan. Dvostrano orijentisan, sa pogledom na reku. Zgrada sa novim liftom i vanzonskim parkingom ispred zgrade. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Krnjača, blizina centra, sa parking mestom

4.0 | 103m2 | 134.000 €
Stan u mirnoj, slabo prometnoj ulici. Zgrada iz 2000.god. sa tri stana na svakoj etaži. Naspram zgrade je pošumljeni deo. Na 5 min. od Omladinskog stadiona. Zgrada poseduje građevinsku i upotrebnu dozvolu, uknjižena kao celina (deo na legalizaciji čeka se rešenja iz katastra). Adaptiran u šestosoban, četvorostran. Sa dve inverter klime, kupatilom, toaletom. Etažno grejanje na struju, sopstveni kotao. Trenuno je u funkciji poslovnog prostora. U cenu uračunato parking mesto u dvorištu zgrade. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije