Zemun Centar, opremljena stomatološka ordinacija

Šifra nekretnine : 87555

Izdavanje 600 € - Poslovni prostor
33.00 m2EG I/III  Štampaj
Lokacija: Centar Ulica: Gospodska stara gradnja Telefonskih linija: 1 namešten 

Izdaje se deo slobodnog prostora u ordinaciji za postavljanje jedne stomatološke stolice uz zajedničko korišćenje celog prostora ordinacije sa vlasnikom.

Ordinacija je u samom centru Zemuna, razradjena i u radnoj funkciji preko 25 godina.

Postoji mogućnost i zakupa na celom prostoru odmah ili u nekom kasnijem vremenu ako zakupcu odgovara uz naknadu zakupa po dogovoru.

Obavezan depozit.

Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • OPREMLJENOST:PVC stolarija
  • PLAĆANJE:Depozit
  • PONUDA:Snižena cena

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Poslovni prostor-Izdavanje

Krnjača

123m2 | 500 €
Branka Momirova (novi naziv ul.Jovice Vasiljevića), poslovni prostor u prizemlju, sastoji se od prodajnog prostora (od kojih je 50m2 spoljnog prostora), kancelarije, magacina, toaleta, keramika na podu, dva klima uređaja, video nadzor, internet, dva parking mesta ispred, direktan pristup sa ulice, u blizini Zrenjaninskog puta. Pogodan za prodajne, uslužne delatnosti, tihu proizvodnju ili kao magacinski prostor, fleksibilna cena, plaćanje mesečno, obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Poslovni prostor-Izdavanje

Borča

70m2 | 350 €
Rake Levajca, pr/1, prazan poslovni prostor sa visinom plafona 3.10m, struja, prirodna svetlost, dosta mesta za parking, pogodan za magacin. Obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Poslovni prostor-Izdavanje

Blok 37, sređen

93m2 | 900 €
Lepo uređen poslovni prostor u prizemlju stambene zgrade, dvostrano orijentisan, pvc vrata i prozori sa zaštitnim metalnim žaluzinama i ukrasnim spuštenim plafonom. Sastoji se od dve velike prostorije, čajne kuhinje, toaleta i kupatila sa tuš kabinom. Prostor je pogodan za kancelarijsko poslovanje, održavanje prezentacija, seminara, kurseva i sličnih događaja, za auto ili škole jezika, apoteke, laboratorije, kozmetičke i farmaceutske salone, pekare, prodavnice. Prazan. Izdaje se na duži vremenski period. Nalazi se na idealnoj lokaciji u Bloku 37, u blizini škole, auto-puta i mnogobrojnih firmi. Obavezan depozit u visini jedne mesečne zakupnine. Agencijska provizija za zakupca 50%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije