Zemun, Novi grad

Šifra nekretnine : 86788

Prodaja 175.000 € - Kuća
141.00 m24.0 SobeTA Prizemlje/I  Štampaj
Lokacija: Novi Grad Ulica: Timočka novogradnja Telefonskih linija: 1 

Timočka, pr+1, višenamenska kuća, donji deo više kao poslovni ili magacinski prostor, gornji deo stambeni prostor po strukturi dvosobnog stana, ispred kuće dva zatvorena i obezbeđena veća parking mesta, zaštićena od spoljih uticaja. Poseduje deo slobodnog prostora ispred objekta koji služi za boravak i odmor. Odličan prilaz objektu sa ulice koji omogućava nesmetano korišćenje objekta u svrhu lokala, magacinskog prostora, servisa i slično, uknjižena kuća. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Garaža, Dvorište
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata, PVC stolarija

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Kuća-Prodaja

Pančevo-Misa, odlična investicija

9.0 | 348m2 | 3.6ari | 178.000 €
Prostrana uknjižena kuća novije gradnje, spratnosti Pr+1+2. Smeštena u mirnoj ulici, sve popularnijeg naselja Nova Misa. Svaka etaža po 116m2, sa kuhinjsko-trpezarijskim delom, tri spavaće sobe, hodnikom i kupatilom. Ukupno četiri terase, šest klima (tri inverter). Lako mogu biti tri nezavisne stambene jedinice, sa zajedničkim ulazom i stepeništem, sa dva brojila za struju, jednim vodomerom. Grejanje na pelet, preko kotla. Ima optimalnu količinu svetlosti, trostrano orijentisana. Kolski ulaz, iza kuće zelenilo. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Pančevo, Stara Misa

10.0 | 158m2 | 4.81ari | 179.500 €
Nalazi se na manje od 1 km od centra i Big šoping mola. Uknjižena na 104m2, korisne površine 158m2 koju čine dva trosobna stana na prizemlju i na spratu. Funkcionalnog i modernog rasporeda. Stan na spratu poseduje dve terase. Osim pomenute kvadrature postoji treći nivo, potkrovlje koje se može urediti u stambenu jedinicu. Takođe dodatne prostorije su špajz, letnja kuhinja (16m2), podrum (20m2), šupa. Kuća je priključena na gradsku kanalizaciju a plin je doveden do samog zida kuće ali nije instalaciono razveden po kući. Izolovana kuća. 5 ari placa, kolski ulaz, klizna kapija. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Kuća-Prodaja

Sunčani Breg, kuća sa lepim pogledom

3.0 | 178m2 | 4ari | 170.000 €
Kuća se nalazi na Sunčanom Bregu sa lepim pogledom. Spratnost: Po+Pr+Ptk, na 4 ara. Prizemlje se sastoji od kuhinje, dnevnog boravka, dve spavaće sobe, dva mokra čvora i hodnika. U potkrovlju nisu završeni unutrašnji radovi. U podrumu je smeštena peć za etažno grejanje. Kuća je uknjižena, korisne površine 178m2, i 210m2 građevinske površine. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije