Višnjička banja Sunnyville, novogradnja

Šifra nekretnine : 86094

Prodaja 145.000 € - Stan
67.00 m23.0 SobeCG I/V  Štampaj
Lokacija: Višnjička Banja Ulica: Mirka Milojkovića novogradnja Telefonskih linija: 1 

Mirka Milojkovića, 1/5, lift, lepa terasa sa bočnim pogledom ka Dunavu, potpuno nov trosoban stan u novogradnji u naselju Sunnyville. Stan je prostran, svetao, iz hodnika se ulazi u sve prostorije, postoji mogućnost kupovine garaže. Agencijska provizija za kupca 2%.
Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Terasa
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata, PVC stolarija
  • PRISTUP:Lift

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Krnjača, odličan, povoljno, sa parking mestom

4.0 | 119m2 | 143.000 €
Raskošan stan u mirnoj, slabo prometnoj ulici, u zgradi sa tri stana iz 2000.god. Zgrada poseduje građevinsku i upotrebnu dozvolu. Četvorostrano orijentisan, jedna strana gleda na grad, a druga na pošumljeni deo. Ima četiri odvojene sobe, kupatilo, terasu, kuhinju sa trpezarijom. Pult u kuhinji je mermerni, stan je ukrašen gipsanim detaljima. Po ulasku u stan dominiraju stepenice koje vode do velike galerije, koja nije ušla u m2 (adaptibilna u dve manje spavaće sobe sa krovnim prozorima). Osunčan je preko galerijskih prozora i odaje utisak boravka u izuzetno prostranom stanu, skladnog rasporeda. Grejanje etažno na struju, ima i tri inverter klime. U cenu uračunato parking mesto u dvorištu zgrade. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Karaburma, renoviran, sa nameštajem

2.5 | 57m2 | 140.000 €
Mirijevski Bulevar, vpr/4, terasa, lođa, stan na dobroj lokaciji u mirnom kraju sa puno zelenila, veoma svetao, dvostrano orijentisan, kompletno renoviran pre dve godine (elektro i vodovodne instalacije, kupatilo, hrastov parket, PVC stolarija, elektro podizači roletni i komarnici), odličan raspored prostorija, ulaz u sve prostorije iz hodnika: velika dnevna soba, kuhinja sa trpezarijom sa izlazom na zastakljenu lođu, velika spavaća soba sa izlazom na terasu, manja spavaća soba i kupatilo, pripadajući podrum, u blizini OŠ, vrtića, TC Karaburma i ostalih objekata za snabdevanje, dobar gradski prevoz; nisu potrebna nikakva ulaganja, stan se prodaje kompletno namešten, uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Bulevar Despota Stefana, odlična lokacija, sa velikom terasom

1.5 | 47m2 | 138.000 €
Stan na odličnoj lokaciji, u izvornom stanju, adaptibilan u 1.5, mereno 48m2 sa ostavom. Svetao, iz otkupa, sa terasom koja se prostire dužinom celog stana. U zgradi sa novijim liftom. Na uglu Cvijićeve i Bulevara Despota Stefana, preko puta Lidla. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije