Borča V, TC''Šopi'', renoviran

Šifra nekretnine : 85089

Prodaja 103.700 € - Stan
61.00 m22.5 SobeCG Nisko prizemlje/III  Štampaj
Lokacija: Borča Ulica: Hopovska standardna Telefonskih linija: 1 Godina izgradnje: 1990 

Hopovska, npr/3, odličan dvoiposoban stan, kompletno renoviran pre dve godine (ostaje kompletna ugradnja kuhinja sa tehnikom i klima uređaj, a po želji kupca i kompletan nameštaj), istočno orijentisan, funkcionalan, ulaz u sve prostorije iz predsoblja: dve izuzetno prostrane spavaće sobe, kuhinja sa trpezarijom i boravkom, kupatilo, pripadajući podrum. Ulaz u stan direktno kroz pripadajuće dvorište ili stambenu zgradu, koja ima uređeno parkiralište i parkove za decu, nalazi se na odličnom mestu, u neposrednoj blizini TC ''Šopi'', OŠ, vrtića, prevoza, moguća kupovina putem stambenog kredita, uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Podrum, Parking (više mesta)
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • OPIS:Renovirano
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata
  • UREĐAJI:Klima

Opšte napomene

-

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Karaburma, renoviran, komforan

2.0 | 52m2 | 107.000 €
Uknjižen stan na 46m2, sa terasom mereno 52m2. Renoviran, održavan. Dvostrano orijentisan, sa pogledom na reku. Zgrada sa novim liftom i vanzonskim parkingom ispred zgrade. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Karaburma, renoviran, lux

1.5 | 33m2 | 100.000 €
Mirijevski Bulevar, uknjižen na 33m2, sa terasom 40m2, vpr/15, lift, potpuno renoviran lux stan, u urednoj i dobro održavanoj zgradi, u blizini pijace, više prodavnica, TC Big, više linija gradskog prevoza, pogodan za stanovanje i kao investicija za izdavanje, uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Borča, novija gradnja, sa nameštajem

2.0 | 51m2 | 97.500 €
Bratstva i jedinstva, 2/4, lift, terasa, svetao, jugoistočno orijentisan, iz hodnika se ulazi u sve prostorije: dnevni boravak (izlaz na terasu) u čijem je sklopu kuhinja sa trpezarijom, komotna spavaća soba, garderober, kupatilo, na odličnoj lokaciji, u blizini prevoza i svih infrastrukturnih sadržaja, prodaje se kompletno moderno opremljen (uračunato u cenu), uknjižen. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije