Divčibare, nov, cena sa pdv-om

Šifra nekretnine : 82454

Prodaja 109.000 € - Stan
71.00 m23.0 Sobepodno III/III  Štampaj
Lokacija: Divčibare novogradnja Telefonskih linija: 1 

Apartman u stambenom objektu ''Green Hills'', na odličnoj lokaciji, na jednom od najlepših delova Divčibara, u neposrednoj blizini hotela ''Crni Vrh''.

Cena je iskazana sa PDV-om, fleksibilna je, moguć dogovor. Gradnja izvedena po najvišim standardima i dvorištem u vidu uređene parkovske površine oivičene sa svih strana borovom šumom.

U okviru objekta na parceli, obezbeđen je parking prostor sa svim potrebnim saobraćajnicama. Apartman je duplex, do kojeg se dolazi liftom ili stepeništem.

Trostrano orijentisan, osvetljen, prozračan, sa prelepim pogledom. Urađeno podno etažno grejanje povezano wi-fi internet vezom, uključuje se ili isključuje aplikacijom na mobilnom telefonu bilo gde da se vlasnik nalazi u ili van apartmana.

Donji nivo: kupatilo, kuhinja sa trpezarijom i dnevnim boravkom, terasa. Gornji nivo: dve velike spavaće sobe, kupatilo, galerija.

Izgradnja objekta završena, izdata upotrebna dozvola, predat na uknjižbu, odmah useljiv.

Udaljenost apartmana od ski staze Crni vrh 1300m, ski staza Centar 1500m, prodajni objekti 150m, pošta 200m, pijaca 800m.

Za preporuku svima koji vole prirodu sa prelepom oazom mira.

Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Parking, Terasa, Bašta
  • OPIS:Duplex
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata, PVC stolarija, Podno grejanje
  • PONUDA:Snižena cena
  • PRISTUP:Lift
  • STANJE:Odmah useljiv

Opšte napomene

-

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Zemun Polje, u mirnom kraju

2.0 | 58m2 | 109.000 €
Funkcionalan i sređen stan u mirnom kraju Zemun Polja. Sastoji se od dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, spavaće sobe, terase i kupatila. U stan nije potrebno mnogo ulaganja. U blizini je prodavnica, škole, vrtića i pijace. Održavana zgrada. Dostupan je javni parking. Pripadajući podrum. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Petlovo Brdo, renoviran, useljiv 48+16m2

2.0 | 64m2 | 110.000 €
Retko u ponudi, kompletno renoviran i svetao stan, u kućama u nizu u mirnom i uređenom kraju, punom zelenila. PVC stolarija. Nalazi se na I spratu kuće, u kojoj ukupno ima samo 4 stana. Uknjižen je na 48m2, a naknadno su, sa dozvolom, izgrađene dve terase od 6m2 i 10m2. Sastoji se od velike dnevne sobe sa izlazom na veću terasu, manje spavaće sobe sa manjom terasom, kuhinje sa trpezarijom i kupatila. U dnevnom boravku su spiralne stepenice, koje vode na tavanski prostor, delimicno adaptiran u dve zasebne sobe. Tavan koristi samo ovaj stan i postoji mogucnost podizanja kosina, kako bi se dobio još jedan stan, sto su mnogi u okruzenju već uradili. Grejanje je na struju, a kroz ulicu je prosao gasovod. Stan ima i pripadajuće zasebno dvorište, kao i podrum. Nalazi se na idealnoj lokaciji u blizini škola, vrtića, prodavnica i autobuskih stanica. Odmah je useljiv, prodaje se sa nameštajem i tehnikom, ne zahteva velika dodatna ulaganja. Moguca je kupovina i garaže, koja se nalazi u blizini. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Zemun, Naselje Sava Kovačević, veoma svetao

1.0 | 41m2 | 110.000 €
Stan na dobroj lokaciji u Zemunu, izuzetno svetao, uknjižen na 37m2 + 4m2 terasa. Delimično renoviran. Od prostorija: prostrana dnevna soba koja izlazi na terasu sa koje se pruza predivan pogled, potpuno nova kuhinja sa tehnikom i trpezarijom, renovirano kupatilo. Parket je nov, zamenjene su elektro i vodovodne instalacije. Blizina Prvomajske ulice, škole, marketa i autobuskih stajališta. Pripadajući podrum. Agencijska provizija za kupca 2%. Broj agencije u Registru posrednika 298. Mapa je informativnog karaktera, ne prikazuje tačnu lokaciju nekretnine.
Detaljnije